Български фен сайт на тв сериала "One Tree Hill" ("Трий Хил")

Последни новини

Слушайте онлайн музиката от сериала

Вече можете да слушате онлайн напълно безплатно и легално музиката от сериала. Трите официални албума са достъпни и в Бълария чрез услугата Spotify.

Промо видео от предстоящия девети сезон

В интернет изтече промо видео на предстоящия девети сезон на сериала "One Tree Hill". Първият епизод от новия сезон ще бъде излъчен в началото на месец януари 2012 година.

Oще познати лица се завръщат в новият сезон

Освен вече споменатите Чат Майкъл Мъри, Тейлър Хилтън и Пол Йохансон, през следващият сезон ще видим отново още няколко познати ни лица. Алисън Мън ще се завърне в ролята си на Лорън, бившата учителна на Джейми, която се появи за последно през 2009 година, тя обаче няма да бъде сама, а ще бъде предружена от бившото гадже на Куин, Дейвид (Скот Холройд). 

Чат Майкъл Мъри ще участва в новият сезон

Чат Майкъл Мъри (Лукас Скот) ще се завърне в Трий Хил през новият сезон на сериала. Новината е потвърдена, но за сега се очаква той да има епизодично участие само като гост-звезда за няколко епизода. За момента няма повече информация за това дали Хилъри Бъртан ще се завърне също, тъй като е заета със снимките си в сериала "White Collar".