Български фен сайт на тв сериала "One Tree Hill" ("Трий Хил")

Пълно обновяване на уеб сайта!

onetreehill logo

Българският фен сайт на сериала "One Tree Hill" вече е напълно обновен и предлага повече възможности за интерактивна комуникация между феновете благодарение на инеграцията си със социалните мрежи.

Сред новостите са чисто нов раздел за публикуване на новини с възможност за писане на коментари, обновен списък с биографии на актьорите участващи в сериала, отново с възможност за оценяване и коментари, пълен каталог на всички излъчени епизоди до момента, информация за саундтраците и музиката в сериала, както и пълна интеграция с големите социални мрежи, която позволява на всички фенове да коментират директно от своя от своя фейсбук, twitter, google или yahoo акаунт.

След известно прекъсване, поддръжката на фен сайта отново е поета от Румен Дамянов, който е и автора на новата система задвижваща сайта и също така любезно предоставя хостинга за него.

Успеха и развитието на сайта обаче зависи изцяло от феновете и тяхната активност и ангажираност. Всеки който има желание да се занимава и помага за развитието на сайта е добре дошъл в екипа.